Uvař si ze sezoních potravin

Každý měsíc je něčím jiný. Každý měsíc si s námi můžete uvařit ze sézonních potraviny. Dvanáct měsíců pro které jsme vybrali specifické plodiny, ze kterých jsme připravili vlastní recepty.

Dvanáct jedinečných videí, s postupem popsaným krok za krokem. Každý plodina skrývá spoustu vitamínů o jijichž existenci a působení jste možná neměli ani potuchy. Tak jim dejte šanci a udělejte něco dobrého pro svě tělo.


Roční online členství

Během jeho přípravy jsme strávili celý rok po boku kuchařky abychom pro vás vybrali ty nejlepší recepty. Vytvořili jsme texty nabité zajímavostmi a natočili poutavá videa, ve kterých vám například poradíme, jak si něco dobrého uvařit.


Fyzický diář

Fyzický diář vám pak poslouží jako pracovní sešit. Obsahuje krátké shrnutí prací, na které se můžete v daný měsíc těšit. Je zde místo na vaše poznámky. Diář vám bude užitečným pomocníkem přímo v „terénu“ – v kuchyni.


Seznam témat

Na jaké recepty se můžete v rámci kurru těšit? Quiche s pórkem a slaninou, Zapečná čekanka s kuřetem, Plněné batáty s chorizem, Farmářské kuřátko, Krémové chřestové rizoto, Polévka Gazpacho, Baba Ghanoush, Krémová kukuřičná polévka a mnoho dalšího.

Objednat

Tento kurz je vhodný jak pro kuchaře začátečníky, tak pro všechny, kteří už s vařením mají zkušenosti. Doufáme že vám bude chutnat a recepty budou zajímavou inspirací.