Poznej život včel

V dnešní uspěchané době nikdo nemá čas studovat stovky stránek různých knih se zaručenými radami, jak začít včelařit, nebo se uceleně dozvědět o světě včel. Rozhodli jsme se proto vytvořit diář propojený s webovou aplikací (jakýsi receptář) a shromáždit informace v podobě textů, obrázků, videí a nabídnout je čtenářům v přehledné formě. Vše na jednom místě.


Roční online členství

Během přípravy jsme strávili celý rok po boku včelaře abychom pro vás vybrali ty nejlepší rady. Vytvořili jsme texty nabité zajímavostmi a natočili poutavá videa, ve kterých vám například poradíme, jak se starat o vlastní včelstvo – krok za krokem, měsíc po měsíci, tak, abyste si prošli celým rokem včelaře.


Fyzický diář

Fyzický diář vám pak poslouží jako pracovní sešit. Obsahuje krátké shrnutí prací, na které se můžete v daný měsíc těšit. Je zde místo na vaše poznámky. Diář vám bude užitečným pomocníkem přímo v „terénu“ – u včel.


Seznam témat

Na jaká témata se můžete v rámci kurzu těšit? Popis včelího úlu a jeho společenství. Projdeme si přípravu na sezónu – příprava rámků a mezistěn. Jarní prohlídku, nasazení medníků, vytáčení. Kontrolu včelstva, zimování, léčení, vyvařování vosku a další.

Objednat

Tento základní kurz je vhodný jak pro začínající včelaře tak pro všechny, kteří se chtějí o včelách a jejich životě něco dozvědět.