Vypěstuj si vlastní úrodu

Existuje mnoho publikací, které zdlouhavě popisují, jak se stát včelařem. Žádná z nich ale nekombinuje výhody klasického fyzického diáře spolu s neomezenými možnostmi internetu.

V dnešní uspěchané době nikdo nemá čas studovat stovky stránek různých knih se zaručenými radami, jak začít včelařit, nebo se uceleně dozvědět Rozhodli jsme se proto vytvořit diář propojený s webovou aplikací (jakýsi receptář) a shromáždit informace v podobě textů, obrázků, videí a nabídnout je čtenářům v přehledné formě. Vše na jednom místě.


Roční online členství

Během jeho přípravy jsme strávili celý rok po boku zahradník abychom pro vás vybrali ty nejlepší rady. Vytvořili jsme texty nabité zajímavostmi a natočili poutavá videa, ve kterých vám například poradíme, jak se starat o vlastní záhonek, či zahradu – krok za krokem, měsíc po měsíci, tak, abyste si prošli celým rokem zahradníka.


Fyzický diář

Fyzický diář vám pak poslouží jako pracovní sešit. Obsahuje krátké shrnutí prací, na které se můžete v daný měsíc těšit. Je zde místo na vaše poznámky. Diář vám bude užitečným pomocníkem přímo v „terénu“ – na zahradě.


Seznam témat

Na jaká témata se můžete v kurzu těšit? Příprava zahradníka na sezónu. Příprava záhonů, zahrady a nářadí. Přehled výsevu a výsadby plodin. Výsev a výsadba rajčat, paprik. Řezy stromů, vinné révy. Pečování o rajčata ve skleníku. Sklizeň a uskladnění plodin. Příprava zahrady na další sezónu.

Objednat

Tento základní kurz je vhodný jak pro začínající zahradníky tak pro všechny, kteří se chtějí o zahradničení a pěstování něco dozvědět.